Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Motor-reductor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Motovibrator MVE
Brand
OLI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Motoare vibratoare MVE - motovibratoare OLI MVE

Motoare vibratoare MVE
Gama de motoare vibratoare / motovibratoare industriale MVE standard este foarte versatila, putand fi utilizata in aproape orice sector industrial. Aceste motovibratoare asigura o forta centrifuga cuprinsa in intervalul 20000 - 26000 kg.
Sunt disponibile in varianta cu 2, 4, 6 sau 8 poli. Motoarele vibratoare pot fi echipate cu motor monofazat, trifazat sau certificate pentru a putea functiona in cadrul aplicatiilor care functioneaza in medii periculoase.

Descriere si specificatii tehnice - motoare vibratoare MVE
Carcasele fabricate pentru aceste motoare vibratoare MVE sunt realizate prin turnare, conform standardelor FMEA. Motorul electric din interior poate fi monofazat, trifazat, antiEX.
Pe ambele capete ale arborelui se regasesc greutati excentrice ce genereaza o forta centrifuga sinusoidala. Forta centrifuga generata este in intervalul 20000-26000 kg. Lagarele din interior sunt de cea mai buna calitate, iar bobinele sunt impregnate in vacuum si izolate.
Materialele folosite in izolarea bobinelor sunt din clasa F. Vibratoarele MVE sunt certificate ATEX ExII3D si ETL (clasa II - divizia 2) pentru lucrul in medii periculoase.
Cele mai folosite aplicatii pentru aceste motoare sunt in industria constructiilor - pentru nivelarea, uniformizarea si scoaterea bulelor din produsele realizate din beton prefabricat.
De asemenea se mai folosesc in cadrul sistemelor ce realizeaza evacuarea diverselor materiale din cuve si silozuri sau pentru cernerea sau compactarea diverselor produse.
Din Gura in Gura